Workshop rond succes

 

Wil jij ook meer succes in je leven? De eerste stap richting succes is beslissen wat het voor jou inhoudt. Iedereen heeft er wel een andere kijk op. Als je het mij (Donna) zou vragen, dan antwoord ik dat het waardering betekent voor wat ik met deze onderneming en in mijn leven doe. Zou je het aan onze kat vragen, dan zou die zeggen dat het draait om de beste plek in huis te veroveren om te gaan luieren. Je antwoord is nooit juist of fout. Het is wat jij als succesvol ervaart. Deze ervaring kan gebaseerd zijn op bekende voorbeelden van succes, maar ook vanuit een eigen aanvoelen. 

Talent speelt een rol, maar je hoeft niet te wanhopen wanneer je niet in het een of ander uitblinkt. Er zijn tal van voorbeelden waar talent absoluut geen rol speelt. Denk maar aan programma's als Big Brother. Het succes ontstond spontaan door de deelname op zich. Niet iedereen ambieert natuurlijk een televisiecarrière. Wat dacht je van de uitvinding van chips? Een mega-succesverhaal, maar heel toevallig uitgevonden door een humeurige kok. 

Wat speelt dan wel een rol? Dat ontdek je tijdens deze boeiende workshop. We gaan in op wat jij wil bereiken in je leven en geven je tips en tools om dit waar te maken.