Ons persoonlijk verhaal zou een sprookje kunnen zijn. We (Donna & Timmy) leerden elkaar zo’n 25 jaar geleden kennen op de hogeschool en werden onmiddellijk verliefd op elkaar. We waren te groen achter onze oren en de relatie liep stuk. Toen er in 2015 een reünie werd georganiseerd door enkele oud-leerlingen van de hogeschool, zagen wij elkaar na meer dan 20 jaar terug. En wat bleek? Al die jaren waren wij onbewust van elkaar blijven houden. Het was niet zomaar een liefde. Het was dé grote liefde! Wij zijn nu ontzettend gelukkig samen.
Maar zoals velen, bleven wij ook niet gespaard van onze problemen. Timmy heeft ervaring met burn-out en Donna met depressie, ... Vanuit deze ervaring besloten we anderen te helpen. Beiden HSP (hoog sensitieve personen) werken wij vanuit een grote empathie, een perfect aanvoelen van anderen (vooral andere HSP's) en begrip. Anderen helpen is een passie, geen job. En van daaruit waarborgen wij al onze cliënten een uitstekende begeleiding.

Onze stress coach, Donna Van Riet

Donna werd geboren op 12/09/1975. Haar passies zijn Tomorrow Mind, schrijven, reizen en psychologie. Zij is een rasechte HSP (hoog sensitief persoon), en aangezien 95% van haar cliënten ook HSP is, kan zij zich perfect inleven in hun situatie. 

Zij is een hevige fan van wellness, strandwandelingen, massages en meditatie.

Haar voornaamste kwaliteiten als coach zijn haar empathie, geduld, liefde voor anderen en zorgzaamheid. Het welzijn van haar cliënten heeft de hoogste prioriteit.

Vanuit haar eigen ervaring en ontzettend veel research, ontwikkelde zij een methode die mensen heel snel en blijvend helpt om hun innerlijke rust terug te vinden. Innerlijke rust is volgens Donna dé sleutel tot een gelukkig leven.

Voor de toekomst zou zij graag nog YouTube video's maken met eigen meditaties om zo veel mogelijk mensen te kunnen begeleiden op hun weg naar innerlijke rust.