Onze stress coach en EMDR therapeute, Donna Van Riet

Donna werd geboren op 12/09/1975. Haar passies zijn Tomorrow Mind, schrijven, reizen en psychologie. Zij is HSP (hoog sensitief persoon), en aangezien 95% van haar cliënten ook HSP is, kan zij zich perfect inleven in hun situatie. 

Zij is een hevige fan van wellness, strandwandelingen, massages en meditatie.

Haar voornaamste kwaliteiten als therapeute zijn haar empathie, geduld, liefde voor anderen en zorgzaamheid. Het welzijn van haar cliënten heeft de hoogste prioriteit.

Vanuit haar eigen ervaring en ontzettend veel research, ontwikkelde zij een methode die mensen heel snel en blijvend helpt om hun innerlijke rust terug te vinden. Innerlijke rust is volgens Donna dé sleutel tot een gelukkig leven.

Na haar initiële opleiding als stress en burn-out coach, schoolde ze zich steeds verder bij. Zo specialiseerde ze zich in EMDR, hoogsensitiviteit, de genetische achtergrond ervan en in NSS (Narcistisch Slachtoffer Syndroom). 

Daarnaast verdiept ze zich in de neurobiologische aspecten van psychische problemen en volgt ze de ontwikkelingen op dit gebied strikt op.

Inzicht in dit vakgebied is cruciaal voor het begrip van het ontstaan en beloop van psychische stoornissen, voor het afwegen van verschillende behandelopties en voor het geven van uitleg over de klachten, de oorzaak en de mogelijke behandelingen aan de cliënt.

Deze kennis gebruikte Donna voor het ontwikkelen van haar eigen innovatieve methode, de Tomorrow Mind methode.

Donna is ervan overtuigd dat een levendige kruisbestuiving tussen studie en de praktijk essentieel is om cliënten vakkundig te kunnen begeleiden naar blijvend herstel. 

Sinds de corona-crisis maakt zij ook gratis YouTube video's met eigen meditaties om zo veel mogelijk mensen te kunnen begeleiden op hun weg naar innerlijke rust.