Wat? Prijs
Praatavonden (in groep) op aanvraag
Belevingsdagen / cursussen op aanvraag
Intakegesprek en aanmaak dossier € 85
Individuele begeleiding (60 min.) € 65
EMDR therapie (90 min.) € 115
Coaching / begeleiding (koppels) (90 min.) op aanvraag
Intakegesprek koppels (120 min.) op aanvraag
Testen gratis
Opmaken van een verslag € 25
Lezingen op aanvraag

*Een individuele sessie kan uitlopen. Per bijkomend kwartier betaalt u € 15.

Annuleren of wijzigen van je afspraak:

Het nakomen van gemaakte afspraken is een teken van respect. Aangezien de vraag naar psychologische steun groter is dan de beschikbare plaatsen, vragen wij dat u tijdig verwittigt indien u niet aanwezig kan zijn.

Ben je verhinderd wegens ziekte of andere onvoorziene omstandigheden, verwittig me dan tijdig via mail of sms (graag minstens 48u voor de feitelijke afspraak). Ik zal daar altijd begrip voor tonen.

Tijdig verwittigen geeft mij de mogelijkheid om alsnog een andere cliënt de afspraak aan te bieden.

Bij laattijdige annulering of een no show kan een verzuimvergoeding aangerekend worden van € 25 ter compensatie van de gemiste afspraak. Met een ziektebriefje vervalt dit.

Bedankt voor het begrip!

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de ernst en omvang van uw probleem. Bij Tomorrow Mind zal het aantal sessies altijd beperkt blijven omdat onze methodes zeer snel en efficiënt werken. Alleen bij burn-out zal het traject ietsje langer zijn, ook weer afhankelijk van de omvang ervan. Omdat een burn-out meestal het resultaat is van jarenlange overbelasting, dient uw lichaam en geest de tijd te krijgen om te recupereren en dat herstel kan toch enkele maanden in beslag nemen. Maar dit herstel zal sowieso versneld worden dankzij de Tomorrow Mind methode.