Wat? Prijs
Praatavonden (in groep) € 5
Meditatiesessies (in groep) € 10
Workshops (in groep) € 22
Coaching / therapie (individueel) (60 min.*) € 60
Intakegesprek (individueel) (60 min.) € 50
Coaching / begeleiding (koppels) (90 min.) op aanvraag
Intakegesprek koppels (120 min.) op aanvraag
Testen gratis
Lezingen op aanvraag
Informatiemap bij activiteiten en/of coaching gratis

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de ernst en omvang van uw probleem. Bij Tomorrow Mind zal het aantal sessies altijd beperkt blijven omdat onze methodes zeer snel en efficiënt werken. Alleen bij burn-out zal het traject ietsje langer zijn, ook weer afhankelijk van de omvang ervan. Omdat een burn-out meestal het resultaat is van jarenlange overbelasting, dient uw lichaam en geest de tijd te krijgen om te recupereren en dat herstel kan toch enkele maanden in beslag nemen. Maar dit herstel zal sowieso versneld worden dankzij de Tomorrow Mind methode.

*Een individuele sessie kan uitlopen. Tot 90 min. wordt geen extra kost in rekening gebracht. Vanaf 90 min. betaalt u wel € 5 extra per bijkomend kwartier.

LET OP: het annuleren van een afspraak voor een persoonlijke coachingsessie of therapie dient steeds minstens 2 dagen op voorhand te gebeuren. Zo niet kan Tomorrow Mind vzw u de sessie alsnog aanrekenen. Dit om iedereen de kans te bieden om coaching te volgen. Het zou jammer zijn anderen te moeten weigeren terwijl u niet komt opdagen.