HELAAS, DIT EVENEMEN IS HELEMAAL VOLZET 

Maar niet getreurd, dit evenement zal in 2024 opnieuw ergens op de agenda staan, hou deze pagina alvast in de gaten.

Belevingsdag voor de HSP 

Zoals velen wellicht weten ben ik niet enkel ervaringsdeskundige (zelf HSP) maar heb ik mij ondertussen ook in hoogsensitiviteit en omgaan met overprikkeling gespecialiseerd. Vanuit deze expertise (en omdat onze eerste belevingsdag een groot succes was) organiseer ik samen met mijn lieve hoogsensitieve echtgenoot en dochter graag deze mini retraite specifiek voor de HSP.


Tijdens deze dag ontdek je wat het betekent om hoogsensitief te zijn en reiken wij jou vooral een gereedschapskist aan om overprikkeling te verminderen.

We kunnen als HSP overprikkeling niet vermijden, we kunnen wél technieken gebruiken om ermee om te gaan.

De belevingsdag van Tomorrow Mind is een mini-retraite van 1 dag waarbij jij jezelf een magische ervaring schenkt.

Wat mag je verwachten: meditatie, creatieve workshop, demonstratie van allerlei effectieve relaxatietechnieken, tools specifiek voor de HSP én een proefje van de Tomorrow Mind methode in groep.

Enkele getuigenissen van de vorige belevingsdag:
"Hele fijne ervaring gehad op de belevingsdag. Een veilige rustgevende omgeving, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en gevarieerde oefeningen doorheen de dag. Zeker een aanrader ❤️" - Google review

"Hartelijk dank voor de belevingsdag. Een hele fijne dag om samen met gelijkgestemden onder begeleiding van Donna te ontspannen en ook dieper naar jezelf en anderen te kijken. Ook dank aan de andere deelnemers." - Website review

"Zondag een zalige en vooral ontspannende belevingsdag mogen bijwonen!
De eigen Tomorrow mind-methode werkt heel diep en mist zijn effect niet.
Zo tevreden van de therapie bij Donna, de beste die ik al mocht tegenkomen!" - Website review


#retraite #hoogsensitief #hsp #leefstijl