Meditatie

 

Mindfulness is een vorm van aandachtsmeditatie die haar wortels heeft in het boeddhisme. Het richt zich op gedachten, gevoelens en emoties. Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie heilzaam is voor onze hersenen. Mindfulness meditatie vormt nieuwe beddingen in de geest, maakt nieuwe verbindingen en versterkt verbindingen die er al waren. Meditatie kan angst verminderen met 12 %, de aanmaak van antilichamen met 5 % doen stijgen en de activiteit van de linkerhersenhelft aanzienlijk vergroten, wat resulteert in meer optimisme en een verhoogd welzijn. Er zijn vele manieren om te mediteren.

Tomorrow Mind biedt geleide meditaties, mindfulness en mantra meditatie aan. Hou zeker onze kalender in de gaten!

NIEUW: tweewekelijks organiseren wij opvolgmeditatie voor diegenen die reeds een introductiesessie volgden (verplicht) en nood hebben aan regelmatig mediteren. Om de andere woensdag van 19u30 tot 20u30 komen wij samen en mediteren we een uur lang (bekijk de kalender of de FB-pagina voor de juiste data).

Wa kost da? Enkel nog in 2018 betaal je voor een 10-beurtenkaart € 30,00 (yep, je betaalt dus slechts € 3 per sessie!), vanaf 2019 gaat een 10-beurtenkaart €70 kosten (leden € 50).

 

Luister naar deze ontspanningsoefening:

Binnenkort:

Op ons YouTube kanaal kan je enkele gratis meditaties vinden. Abonneer je en word helemaal zen.